Barion Pixel

Mozgásmeditáció

Soul Motion Conscious Dance

Mozgásmeditáció

A Soul Motion mozgásmeditációs módszer, szabad tánc, a tudatos táncok családjából, több évtizedes tapasztalat letisztultságával.

Mire számíthatsz a mozgásmeditáció órán?

Figyelünk a testünk jelzéseire, biztonságos közegben mozgunk. Amikor másokkal kapcsolódunk, inspirálódunk. Sokféle zenei stílus válogatása és a csend támogat minket ebben.

A Soul Motion órán meghívlak egy felfedező útra a testedbe, ahol a tested spontán mozdulatait követheted, legyen akár lassú vagy gyors, apró vagy tágas, és megpihenhetsz a csend pillanataiban.

Finom vezetéssel fókuszáljuk a figyelmünket új észlelésekre, pl. az energia áramlására a testünkben, a földelésre, a tér érzékelésére, vagy a többi táncoshoz való kapcsolódásunk ezernyi módjára.

A gyakorlás által sokat tanulunk önmagunkról, és megtanuljuk, hogyan használjuk a tudatos figyelmünket átültetve, áttáncolva az életünk mindennapjaiba, hogy nagyobb jelenléttel, boldogabban, egészségesebben élhessünk.

További információ

Mikor vannak az órák?

Péntek 19:30 – 21:00

Ki tartja az órát?

Fekete Erika

Rólunk

Just Flow

A Hello Yoga Studio új köntösben, Just Flow néven halad tovább, ami a névváltozás mellett számtalan izgalmas újdonságot tartogat számotokra!

Jógamatracot és jógaeszközöket biztosítunk a számotokra, csak egy törölközőt hozz magaddal!

Mit hozz magaddal?

Rólunk

Just Flow

A Hello Yoga Studio új köntösben, Just Flow néven halad tovább, ami a névváltozás mellett számtalan izgalmas újdonságot tartogat számotokra!

Mit hozz magaddal?

Jógamatracot és jógatéglát biztosítunk a számotokra, csak egy törölközőt hozz magaddal!

A STÚDIÓ MEGÚJULÁS MIATT ZÁRVA VAN!

Ősztől nyitunk újra, sok újdonsággal, új helyen, még jobb minőségben. :) 

A friss hírekért kövesd a Facebook oldalunkat!

Nem hagyunk jóga nélkül! Készítettünk egy videótárat, amiben kedvedre válogathatsz a minőségi online jóga videók között!