Barion Pixel

Suli jóga

Suli jóga 6 - 13 éves korig

Segít, hogy könnyebben tudj tanulni és figyelni a suliban!

Mire számíthatsz?

Iskolás korban a jóga célja a gerinc prevenció, a törzsizmok megerősítése, a helyes testtartás kialakítása, valamint a figyelem fejlesztése, a tudatosítás. Az órákon kevesebb a mese elem, helyette az alaposabb, pontosabb kivitelezés kap hangsúlyt. A relaxációs és meditációs gyakorlatokat hosszabban végezzük, mint ovi jógán. A sok páros és csoportos gyakorlat segíti a gyermekek lelki fejlődését, valamint könnyebbé válik a kapcsolódásuk társaikhoz. Itt is megjelennek mozgásfejlesztő elemek, mint pl. végtagszétválasztó, keresztező, homloklebeny gyakorlatok. Fókuszban a gyermek fizikai/testi/ rendszerének a fejlesztése, a helyes test és énkép kialakítása. A gyermek lételeme a mozgás, a mese és a játék, ezért gyakran használjuk ezeket az elemeket az órán.  A sulisok kísérő nélkül jógáznak. Ha együtt szeretne jógázni a család, iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy értesülj a családi jóga eseményeinkről.

További információ

Mikor vannak az órák?

Hétfő            16:45 – 17:15

Ki tartja az órát?

Jurás Évi

Rólunk

Just Flow

A Hello Yoga Studio új köntösben, Just Flow néven halad tovább, ami a névváltozás mellett számtalan izgalmas újdonságot tartogat számotokra!

Jógamatracot és jógaeszközöket biztosítunk a számotokra, csak egy törölközőt hozz magaddal!

Mit hozz magaddal?

Rólunk

Just Flow

A Hello Yoga Studio új köntösben, Just Flow néven halad tovább, ami a névváltozás mellett számtalan izgalmas újdonságot tartogat számotokra!

Mit hozz magaddal?

Jógamatracot és jógatéglát biztosítunk a számotokra, csak egy törölközőt hozz magaddal!

A STÚDIÓ MEGÚJULÁS MIATT ZÁRVA VAN!

Ősztől nyitunk újra, sok újdonsággal, új helyen, még jobb minőségben. :) 

A friss hírekért kövesd a Facebook oldalunkat!

Nem hagyunk jóga nélkül! Készítettünk egy videótárat, amiben kedvedre válogathatsz a minőségi online jóga videók között!